Rólunk

Üdvözöljük a Kertvárosi Kerékpár weboldalán!

A Kertvárosi Kerékpár üzlet 1994, május 2-án kezdte meg tevékenységét Nyíregyházán a Kertváros szívében.
2013 Októberében sikerült egy nagyobb és jobban megközelíthető üzletbe költöznünk a Tiszavasvári u. 37 szám alá.
Fő tevékenységi körünk új kerékpárok és alkatrészek értékesítése. Forgalmazott kerékpár márkáink közül kiemelendőek a CTM, GIANT, DEMA, BIANCHI, Hauser, Caprine, és Schwinn-Csepel kerékpárok, természetesen a Magyarországon kínált márkák szinte mindegyike megtalálható a kínálatunkban. Az évek folyamán folyamatosan bővülő árukészlet áll a vásárlók rendelkezésére. Ennek megfelelően felnőtt és gyerek kerékpárok, alkatrészek, kiegészítők széles skálája közül válogathatnak a hozzánk látogatók.
Teljes körű szerviz háttérrel állunk a kerékpározni vágyók rendelkezésére. Rövid határidővel, alacsony árakkal várjuk a „beteg” kerékpárokat.
Weboldalunkról mindig értesülhetnek az aktuális akcióinkról. Hamarosan megnyitja virtuális kapuit a webáruházunk is, ahol könnyen és egyszerűen lehet majd böngészni a termékek között.
Nézzen be hozzánk és mi - mint 20 éve töretlenül - mindent megteszünk, hogy elégedett kerékpár tulajdonos legyen és élvezze a kerékpározás pillanatait.
Kérdés esetén keressenek minket bátran az elérhetőségeink bármelyikén állunk már meglévő és leendő vásárlóink rendelkezésére!
Jó böngészést kívánunk!

Amennyiben pozitív véleménye van rólunk kérjük „like”-olja a facebook oldalunkat is! Köszönjük!


www.facebook.com/kertvarosikerekpar

Webáruház készítés