EXTEND DORSIC hátsó lámpa+senzorok

EXTEND DORSIC hátsó lámpa+senzorok
EXTEND DORSIC hátsó lámpa+senzorok USB
001889

5 850 Ft
Összehasonlítás
Részletek
Részletek
Kiváló minőségű újratölthető biztonsági világítás alumínium ötvözetből készült kerettel és az EXTEND lézer logóval, amelynek kialakítását és jellemzőit nemcsak az igazi kerékpáros rajongók, hanem a hétköznapi kerékpárhasználók, valamint a hosszabb kerékpározást kedvelő gyermekek szülei is értékelni fogják. az egész családdal. Miután felszerelte és beállította a világítás helyes helyzetét az ülésoszlopon, a világítást automatikusan felhasználói módba állítja az érzékelő villogása (90 másodperc), és készen áll a további használatra.

Ez a modell számos speciális funkcióval rendelkezik:
Fékérzékelő: még a fékkarok óvatos megnyomásával is jelzi a fékezést a teljes COB öv intenzív megvilágításával (a fékezés intenzitása megduplázódik a normál módhoz képest)

Sötét érzékelő: megtakarítja az akkumulátort napfény közben, mivel nem villog vagy megvilágítja a világítást (a fékjelző továbbra is világít), és automatikusan aktiválódik, ha a világítás halvány vagy csökkent. Ha a kerékpár álló helyzetben van, akkor a kerék első fordításakor aktiválódik, ha a kerékpár mozgásban van, automatikusan aktiválódik.

Memória mód: a világítás emlékszik az utolsó módra, amelyben használták.

Alvó üzemmód: ha a kerékpár mozdulatlan, körülbelül 60 másodperc múlva automatikusan alvó üzemmódba kapcsol és kíméli az akkumulátort

Felszerelés: szilikon tartó segítségével egyszerű és gyors rögzítést tesz lehetővé szinte minden típusú ülésoszlopon (ülésoszlop).

Fényáram:
• világító / villogó üzemmód 7,5 lumen
• fékezési mód: 25 Lumen

Fényforrás:
COB LED szalag

Világítási módok és állóképesség:
100% teljesítmény (3 óra), villogó (12 óra)

Méretek:
69 x 20 x 16 mm (csak könnyű test)

Súly:
31 g

Tápegység: Micro USB töltőkábel - 1 db (tartozék)

Vízállóság: IPX4 - vízálló
Webáruház készítés